AV DermaIntense Crème

36.95

💚Extra rijke crème voor gestreste huidgebieden
💚20% Aloë Vera gel, vitamine B12, teunisbloemolie en mahonie-extract.
💚Zorgt voor intensief vochtgehalte
💚Gemaakt zonder parfumolie

Artikelnummer: 20606-101 Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , ,

Beschrijving

De DermaIntense Crème zorgt voor het kalmeren van de gestreste huid.
Het is vooral geschikt voor gevoelige huidgebieden op het gezicht, hals, ellebogen of knieën. Aloë Vera, teunisbloemolie, mahonie-extract en vitamine B12 zijn in een combinatie van actieve ingrediënten en zijn speciaal ontwikkeld voor de droge huid.
Aloë Vera kan het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid ondersteunen en vocht in balans houden. Teunisbloemolie kan een positief effect hebben op het uiterlijk van de huid. Vooral bij een droge, geïrriteerde huid.

Toepassing
Meerdere malen per dag aanbrengen op de gereinigde huid.

Doelgroep
Voor een zeer droge en vermoeide huid.

Wist je dat…
De effectiviteit van teunisbloem is gebaseerd op het zeer hoge gehalte aan γ-linoleenzuur (een drietallig onverzadigd essentieel vetzuur). Het wordt sterk aanbevolen om teunisbloemolie te gebruiken voor mensen met een droge, gebarsten huid. De huid wordt beter en gladder.


 

Extra informatie

ml

50

Ingrediënten

Water, Oenothera Biennis, (Teunisbloem) Olie, Aloë Barbadensis Gel, Glycerine, Sorbitanstearaat, Glycerylstearaat, Cetearyl Alcohol, Alcohol denat., Methyl Glucose, Sesquistearaat, gehydrogeneerde palmpit, Glyceriden, Berberis Aquifolium-extract, Behenyl, Alcohol, palmitinezuur, lecithine, laurylalcohol,
Gehydrogeneerde palmglyceriden, acrylaten C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Stearinezuur Zuur, myristylalcohol, cetylalcohol, xanthaan Gom, Cyanocobalamine, Citroenzuur, Kalium Sorbaat, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, natriumhydroxide

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AV DermaIntense Crème” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *