AV Reinigingsmelk

14.95

💚Milde Reinigingsmelk voor het gezicht
💚50% Aloë Vera gel en organisch wilde rozen-extract
💚Reinigt de huid zachtjes en verwijdert make-up en vuil.
💚Behoud van het natuurlijke vochtgehalte van de huid

Artikelnummer: 20670-201 Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , ,

Beschrijving

De AV Reinigingsmelk is voor een grondige en milde gezichtsreiniging zonder de huid uit te drogen. Houdt het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil en is geschikt voor het verwijderen van make-up. De Reinigingsmelk bevat 50 % Aloë Vera en biologisch extract van wilde rozen. Biologisch extract van wilde rozen staat bekend om zijn hydraterende werking.

Toepassing
Verdeel de AV Reinigingsmelk elke dag ‘s ochtends en ‘s avonds met de vingertoppen op het vochtige gezicht en op de hals en het decolleté. Spoel het product vervolgens met lauwwarm water af en breng vervolgens het AV Gezichtslotion aan op het gezicht.

Doelgroep
Geschikt voor de droge en gevoelige huid.


 

Extra informatie

ml

200

Ingrediënten

Aloë Barbadensis-bladsap, Aqua (water), Capryl / Caprinezuurtriglyceride, Glycerine, Steareth-2, Steareth-21, Hexyldecyllauraat, Hexyldecanol, Natriumpolyacryloyldimethyltauraat, Dimethicon, Gehydrogeneerd polydeceen, Parfum (Geurstof), Rosa Canina-fruitgeur , Kaliumsorbaat, benzylalcohol, citroenzuur, melkzuur, trideceth-10, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, linalool, hexyl kaneel, benzylsalicylaat, alfa-isomethylionon, citronellol, limoneen, CI 19140 (geel 5), CI 61570 (groen 5)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AV Reinigingsmelk” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *