Beautyqueen

29.95

💚Bloemachtig
💚Fruitig
💚Zinnelijk

Beschrijving

Beautyqueen

Topnoot
Bergamot, mandarijn
Hartnoot
Roos, pruim, viooltje
Basisnoot
Cederhout, iris, muskus

Toepassing
Parfum opspuiten en op de huid laten drogen. In geen geval inmasseren of op de huid uitwrijven, zodat de geurintensiteit
niet verloren gaat. Ideaal zijn die plaatsen waar een bloedvat dicht aan het huidoppervlak ligt en waar de doorbloeding hoger is. Daar is de huid bijzonder warm, waardoor de geur zich het beste kan ontplooien. Deze plekken bevinden zich in de hals, op het decolleté, aan de binnenzijden van de polsen of in de knieholtes, in de ellebogen en in de nek. En niet te vergeten: het beroemde druppeltje achter het oor!

Parfum bewaren
Parfum dient op een koele en droge plaats te worden bewaard, het liefste in de originele verpakking. Sterk zonlicht en warmte kunnen de kleur van de geur aantasten en de geurintensiteit en houdbaarheid verminderen.

Wist je dat…
Een parfum kan op vele manieren worden gebruikt. De klassieker, namelijk het spuiten op de nek en polsen, is slechts een van de vele mogelijkheden. Spuit het parfum eens in vers gewassen haar, het is een ideale geurdrager en blijft de hele dag!


 

Extra informatie

ml

50

Ingrediënten

Alcohol denat., Parfum (Geur), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limoneen, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexeen Carboxaldehyde, Benzyl Salicylaat, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Evernia Prunastri (Eikenmos) Extract , Ethylhexylmethoxycinnamaat, butylmethoxydibenzoylmethaan, ethylhexylsalicylaat, CI 19140 (geel 5), CI 60730 (ext. Violet 2), CI 61570 (groen 5)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beautyqueen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *