Zonnemelk SPF 50 Kids

26.95

  • SPF 50
  • 40% Aloë Vera
  • Beschermt de huid tegen UVA- en UVB-stralen
  • Hydrateert, en verzorgt de huid intensief
  • Waterproof spray speciaal voor de gevoelige kinderhuid
Artikelnummer: 23110-1 Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

De Zonnemelk SPF 50 Kids is een effectieve waterbestendige bescherming tegen UVA en UVB. Deze zonnemelk plakt niet na het aanbrengen en bevat 40% Aloë Vera. Het is een bijzonder zachte zonnemelk voor de gevoelige huid van kinderen. De lichte sprayformule is gemakkelijk aan te brengen op de natte of droge huid.
Elk huidtype is anders. Zonnebrand is geen vervanging voor een parasol, T-shirt of zonnehoed. Om ook uzelf tegen lange termijnschade door de zon te beschermen, zult u de intense zonnestralen ‘s middags moeten vermijden.

Toepassing
Zonnebrand een half uur voor het zonnebaden aanbrengen. Vermijd intense middagzon.

Doelgroep
Voor baby’s en kinderen.

Tip
Voor de verzorging na het zonnebaden, adviseren wij onze After Sun met 70% Aloë Vera.

LET OP!
Houder onder druk. Beschermen tegen zonlicht en temperaturen boven 50°C. De spuitbus ook na gebruik niet met geweld openen of verbranden. Niet in het vuur of op gloeiende voorwerpen spuiten. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen – niet roken. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Zonder voldoende ventilatie is vorming van explosieve mengsels mogelijk. Niet in de ogen spuiten.


 

Extra informatie

Inhoud

150 ml

Ingrediënten

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Octocryleen, Bis-ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, C12-15-alkylbenzoaat,
Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Pentyleenglycol, Polyglyceryl-6 Stearaat, Dicaprylyl Ether, Butyleenglycol Dicaprylaat/Dicaprate, Aloë Barbadensis Blad Sappoeder, fenoxyethanol, glycerine, microkristallijne cellulose, parfum (Geur), Xanthaangom, Ananas Sativus Fruit Extract, Dinatrium EDTA, Ethylhexylglycerine, Cellulosegom, Polyglyceryl-6 Behenaat, Hexyl Cinnamal, Natriumhydroxide, Linalool, Citronellol, Alfa-Isomethylionon, Geraniol, Limoneen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonnemelk SPF 50 Kids” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *